Weekhoroscoop Stier

Boogschutter Kreeft Leeuw Maagd Ram Schorpioen Steenbok Stier Tweelingen Vissen Waterman Weegschaal

1 t/m 7 November 2023 Weekhoroscoop Stier: U heeft moeite om wat geld in uw zak te houden. Het vliegt letterlijk de deur uit. U zult echt wat aan uw uitgavenpatroon moeten doen, anders zit u straks ook nog zonder spaarcentjes.    
8 t/m 15 November 2023 Weekhoroscoop Stier: U moet deze week goed opletten en meteen toehappen als er zich een mooie kans voordoet. Daar kunnen dingen uit voortkomen waar u nog niet eens van durft te dromen, vooral op liefdesgebied.    
16 t/m 23 November 2023 Weekhoroscoop Stier: Iemand zal erg goed naar je luisteren, waardeer dit.
24 t/m 30 November 2023 Weekhoroscoop Stier: Beroepsmatig bevindt u zich in een perfecte uitgangspositie om een volgende stap te maken. Daarbij komen dan nog eens uw  goede sociale vaardigheden; ideaal voor een carrièremove.   
1 t/m 7 December 2023 Weekhoroscoop Stier: U staat in het middelpunt van de belangstelling en daarvan geniet u met volle teugen. Al uw vrienden bellen of mailen u, de aandacht kan niet op. Lekker om zo geliefd te zijn...    
8 t/m 15 December 2023 Weekhoroscoop Stier: let op die ene speciale persoon voor je, hij zit niet lekker in zijn vel.
16 t/m 23 December 2023 Weekhoroscoop Stier: Op uw werk kunt u als geen ander uw zin doorzetten. Niet met machtsspelletjes, maar met overtuigingskracht. Een gunstige tijd om een lastig probleem voor eens en voor altijd uit te praten.  
24 t/m 31 December 2023 Weekhoroscoop Stier: Lucht je hart eens bij die ene persoon, hij zal luisteren en je goed helpen.
 1 t/m 7 Januari 2023 Weekhoroscoop Stier: de Stier hakt de knoop door, hij maakt een belangrijke beslissing.
8 t/m 15 Januari 2023 Weekhoroscoop Stier:  Een kans op het (her)vinden van de ware liefde. Innige en tedere momenten zoals u die al lang niet meer heeft meegemaakt staan voor de deur, maar u moet er wel open voor staan.     
16 t/m 23 Januari 2023 Weekhoroscoop Stier:  Laat die kritiek even voor wat het is. U bent zo emotioneel geladen dat u de situatie slechts kunt verergeren. Neem de tijd om de kritiek te analyseren en kom dan terug met goede argumenten.     
24 t/m 31 Januari 2023 Weekhoroscoop Stier: Je zal deze week goede gesprekken hebben met een goede vriend, leuk!
1 t/m 7 Februari 2023 Weekhoroscoop Stier: Als jij iemand ontmoet die jou helemaal niet ligt, probeer dan toch netjes te blijven. De situatie kan zeer snel en  onnodig onder hoogspanning komen.
8 t/m 15 Februari 2023 Weekhoroscoop Stier: Deze week zal iemand veel tijd voor je maken, wees hem dankbaar.
16 t/m 23 Februari 2023 Weekhoroscoop Stier:  Neem geen overhaaste beslissingen, laat u daar niet toe overhalen. Neem de tijd, wik en weeg, dat is immers de manier waarop u een beslissing neemt. En alleen dan kunt u leven met uw beslissing.    
24 t/m 28 Februari 2023 Weekhoroscoop Stier: Een ontmoeting met een onbekende opent deuren, carrièrekansen die groter zijn dan u ooit had verwacht. Maak gebruik van de geboden kansen, maar wees duidelijk in wat u wilt en wat u niet wilt.  

Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December