Weekhoroscoop Ram

Boogschutter Kreeft Leeuw Maagd Ram Schorpioen Steenbok Stier Tweelingen Vissen Waterman Weegschaal

1 t/m 7 November 2023 Weekhoroscoop Ram: Uw communicatie kan tot misverstanden leiden. Denk goed na voordat u iets zegt. Als u iets wilt of juist niet, kom daar dan eerlijk vooruit. Dat voorkomt misverstanden en leidt tot een beter begrip.  
8 t/m 15 November 2023 Weekhoroscoop Ram:  U zult zich niet kunnen beheersen en iemand die een fout maakt in zijn werk, de ongecensureerde waarheid zeggen. Dat leidt natuurlijk tot nog meer spanningen en u heeft het toch al zo druk.    
16 t/m 23 November 2023 Weekhoroscoop Ram: Je hebt waarschijnlijk helemaal gelijk als je denkt dat sommige dingen niet zo gaan als het eigenlijk zou horen. Toch  kun je jouw kritiek beter nog even voor je houden.
24 t/m 30 November 2023 Weekhoroscoop Ram: Iemand heeft je hulp nodig, wees er voor diegene.
 1 t/m 7 December 2023 Weekhoroscoop Ram: Weet wanneer je moet stoppen, eens is het genoeg.
8 t/m 15 December 2023 Weekhoroscoop Ram: Ga deze week wat leuks doen zodat het je even afleidt van iets waar je mee zit.
16 t/m 23 December 2023 Weekhoroscoop Ram: Weet wanneer je moet stoppen, eens is het genoeg.
24 t/m 31 December 2023 Weekhoroscoop Ram: Laat die ene persoon eens weten wat je écht van hem vindt.
1 t/m 7 Januari 2023 Weekhoroscoop Ram: Het is niet verkeerd om zo nu en dan wat meer aan uzelf te denken. Neem eens een uurtje vrijaf om dat te gaan doen waar u behoefte aan heeft. Er even helemaal tussenuit, dat doet wonderen.     
8 t/m 15 Januari 2023 Weekhoroscoop Ram: U dreigt in paniek te raken als u in een vreemde situatie terechtkomt. Wees niet bang, u kunt deze situatie met gemak aan als u tenminste het hoofd koel houdt en dat kunt u.  
16 t/m 23 Januari 2023 Weekhoroscoop Ram: Deze week zal lekker rustig zijn, geen dRama, geen stress.
24 t/m 31 Januari 2023 Weekhoroscoop Ram:  Een periode van succes staat voor de deur en wel op alle fronten. In de liefde en op het werk, het maakt niet uit. Het geluk lacht u - eindelijk - weer eens toe, met een brede zonnige lach.  
 1 t/m 7 Februari 2023 Weekhoroscoop Ram: Wees niet bang om te zeggen wat je vindt, kom voor je mening uit.
8 t/m 15 Februari 2023 Weekhoroscoop Ram: Uw batterij is weer helemaal opgeladen. U heeft een tijdje kalm aan gedaan en daarvan plukt u nu de vruchten. U kunt er weer tegenaan zowel privéls op het werk. Doe dat dan ook maar.  
16 t/m 23 Februari 2023 Weekhoroscoop Ram:  Uw behoefte aan verantwoordelijkheid en zelfstandigheid wordt in uw huidige werksituatie niet voldoende bevredigd. Pak de kansen als ze zich voordoen en aarzel niet, dit is wat u al zolang wilt.     
24 t/m 28 Februari 2023 Weekhoroscoop Ram: Tot werken kunt u deze week alleen komen wanneer u zichzelf forceert. Dat is niet aan te bevelen, het is geen week voor werk en plicht. Maak van de nood een deugd en geniet van een lui weekje.  

Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December