Horoscoop Weegschaal Liefde

Boogschutter Kreeft Leeuw Maagd Ram Schorpioen Steenbok Stier Tweelingen Vissen Waterman Weegschaal

Januari 2016 Liefdeshoroscoop Weegschaal: Deze maand is uw geluksmaand op liefdesgebied. Geen pechwolkje te zien aan de lucht. 
Februari 2016 Liefdeshoroscoop Weegschaal: met jou komt uiteindelijk alles goed . 
Maart 2016 Liefdeshoroscoop Weegschaal: Deze maand is jouw geluksmaand. Je wordt verleid en je raakt in de ban van de liefde. 
April 2016 Liefdeshoroscoop Weegschaal: deze maand wordt JOU maand . 
Mei 2016 Liefdeshoroscoop Weegschaal: jij bent goed bezig in de liefde ! 
Juni 2016 Liefdeshoroscoop Weegschaal: Je leeft je uit in je hobby en dat geeft rust. In de liefde ben je heel verleidelijk. 
Juli______ 2016 Liefdeshoroscoop Weegschaal: Je kunt de liefde niet afdwingen. Geduld en toewijding, dat zijn voor jou de toverwoorden deze maand 
Augustus 2016 Liefdeshoroscoop Weegschaal: geven van presentjes en complimentjes. Jouw geliefde is in de zevende hemel. 
September 2016 Liefdeshoroscoop Weegschaal: Als u op zoek bent in de liefde, dan breken gunstige tijden aan. U ontmoet iemand waarmee u goed overweg kunt op emotioneel vlak 
Oktober 2016 Liefdeshoroscoop Weegschaal: in het leven staat, zal ook op het gebied van de liefde weer van alles gebeuren en wel in positieve zin. 
November 2016 Liefdeshoroscoop Weegschaal: Soms is het beter om af te wachten, soms is het beter om initiatief te tonen. Wil jij iets bereiken in de liefde dan zul je deze maand initiatief moeten tonen. 
December 2016 Liefdeshoroscoop Weegschaal: U hebt deze maand een fantastische vertrouwen dat kan worden gebruikt om vooruit te komen in liefde & leven

Horoscoop: LiefdesHoroscoop

Horoscoop: Sterrenbeelden Match

Horoscoop: Emotie Futurum

Horoscoop: Overleven Advies

Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December