Daghoroscoop Weegschaal

Boogschutter Kreeft Leeuw Maagd Ram Schorpioen Steenbok Stier Tweelingen Vissen Waterman Weegschaal

1. Daghoroscoop Weegschaal: Jij neemt vandaag belangrijke beslissingen. Je weet dat dit voor jou niet altijd even gemakkelijk is. Luister goed naar  dat stemmetje diep van binnen. Dan neem je zeker de juiste beslissing.
2. Daghoroscoop Weegschaal: een Weegschaal zal een keuze maken die in de eerste instantie klein lijkt, maar toch groot uitpakt.
3. Daghoroscoop Weegschaal: Leef vandaag in het hier en nu. Let er op wat goed voor u is en richt u daar op. Laat uw leven niet vergallen door gebeurtenissen waar u niets meer aan kunt veranderen. Verwerk ze gedoseerd.    
4. Daghoroscoop Weegschaal: Laat je dag niet verpesten door die ene persoon, dat is hij niet waard.
5. Daghoroscoop Weegschaal: Je zal hulp krijgen van iemand waarvan je het niet verwacht. Waardeer het!
6. Daghoroscoop Weegschaal: Geef alles wat je in je hebt deze dag, het zal beloond worden.
7. Daghoroscoop Weegschaal: Deze dag is een topdag, je humeur is niet te verpesten.
8. Daghoroscoop Weegschaal: Laat je niet tegenhouden, volg je hart en doe wat je moet doen.
9. Daghoroscoop Weegschaal: een Weegschaal zal iets fantastisch meemaken, iets wat hij totaal niet verwacht.
10. Daghoroscoop Weegschaal: Uw werkzaamheden verlopen uitstekend. Uw vooruitziende blik zorgt ervoor dat u op tijd de nodige maatregelen kunt nemen en dat blijft niet onopgemerkt. Uw zelfvertrouwen groeit.  
11. Daghoroscoop Weegschaal: Luister eens naar de mening van anderen, zo bekijk je iets ook vanuit een ander opzicht.
12. Daghoroscoop Weegschaal: Take it easy, probeer niet zoveel te stressen deze dag.
13. Daghoroscoop Weegschaal: Laat je niet klein krijgen, jij staat hoger en dat weet je.
14. Daghoroscoop Weegschaal: Houd jouw doelstellingen nog even voor je. Het is niet de juiste tijd om daarover te beginnen, je omgeving staat er niet  voor open. Stel belangrijke beslissingen nog heel even uit.
15. Daghoroscoop Weegschaal: een goede vriend zal je nodig hebben deze dag, probeer hem zo goed mogelijk te helpen
16. Daghoroscoop Weegschaal: Je zult deze dag een berichtje krijgen van iemand van wie je al heel lang iets wil horen.
17. Daghoroscoop Weegschaal: Deze dag zul je een gezellige dag hebben met veel verschillende mensen, leuk!
18. Daghoroscoop Weegschaal: maak leuke plannen voor vandaag, maar zorg dat het niet té druk wordt.
19. Daghoroscoop Weegschaal: Je houdt niet van raadselachtige zaken. Jij overziet graag de dingen voordat je eraan begint. Vandaag kun jij je gerust  met raadsels inlaten. Jouw heldere geest zal je helpen.
20. Daghoroscoop Weegschaal: Uw batterij is weer helemaal opgeladen. U heeft een tijdje kalm aan gedaan en daarvan plukt u nu de vruchten. U kunt er weer tegenaan zowel privéls op het werk. Doe dat dan ook maar.  
21. Daghoroscoop Weegschaal: In de werksfeer is voorzichtigheid geboden. Iets in de hele situatie zal blijken niet dat te zijn wat het lijkt te zijn. Dat kan u in een lastige situatie brengen. Zorg dat u weet hoe alles in elkaar steekt.  
22. Daghoroscoop Weegschaal: Voor de Weegschaal is deze dag erg leuk, hij zal veel lachen.
23. Daghoroscoop Weegschaal:  Neem geen overhaaste beslissingen, laat u daar niet toe overhalen. Neem de tijd, wik en weeg, dat is immers de manier waarop u een beslissing neemt. En alleen dan kunt u leven met uw beslissing.    
24. Daghoroscoop Weegschaal:  Het gaat goed met uw dagelijkse werkzaamheden. U straalt vertrouwen en vakmanschap uit. Menigeen komt dan ook op u af voor een vakkundig advies. Blijf wel met twee benen op de grond staan.  
25. Daghoroscoop Weegschaal: Als jij je best doet op het werk of op school zal het resultaat daar naar zijn. Je gaat flink vooruit en iedereen is erg  tevreden over je prestaties. Je kunt trots zijn.
26. Daghoroscoop Weegschaal: Iemand ergert u mateloos met zijn/haar uitspraken. Maak u niet zo druk, dit waait wel weer over en de mensen die werkelijk belangrijk voor u zijn, weten wel beter. Uw echte vrienden staan achter u.  

Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December