Daghoroscoop Waterman

Boogschutter Kreeft Leeuw Maagd Ram Schorpioen Steenbok Stier Tweelingen Vissen Waterman Weegschaal

1. Daghoroscoop Waterman: Verspil uw energie niet aan negatieve dingen zoals ruzies en nietszeggende details. Besteed uw energie liever aan positieve dingen waar u echt plezier aan beleeft en die echt van belang zijn voor u.     
2. Daghoroscoop Waterman: deze dag moet je misschien toch maar dat ene gaan doen waar je eigenlijk geen zin in hebt.
3. Daghoroscoop Waterman: Financieel kan er rust ontstaan doordat u een slimme zet uithaalt. Geniet van die rust en verkwist geen geld. Uw intuïtie kan er de volgende keer wel helemaal naast zitten.  
4. Daghoroscoop Waterman: U bent veel te gauw afgeleid en begint van alles dat u niet afmaakt. Probeer ook eens wel iets af te maken, dat zal u een ongekende voldoening geven.    
5. Daghoroscoop Waterman:  U zult zich niet kunnen beheersen en iemand die een fout maakt in zijn werk, de ongecensureerde waarheid zeggen. Dat leidt natuurlijk tot nog meer spanningen en u heeft het toch al zo druk.    
6. Daghoroscoop Waterman: Je zal iemand spreken die je lang niet meer hebt gesproken en dat voelt erg goed.
7. Daghoroscoop Waterman: Je hoeft niet te schrikken als het vandaag opeens tot je doordringt dat jij niet zonder de mensen waar je heel veel van houdt kunt leven. Dat is toch heel normaal.
8. Daghoroscoop Waterman: Als jij je werkzaamheden echt goed wilt afronden zul je geduld moeten hebben. Er moeten beslissingen worden genomen waar de tijd nog niet rijp voor is. Maar het gaat je lukken.
9. Daghoroscoop Waterman: Je zal met iemand praten die je heel goed laat voelen, diegene maakt je altijd blij.
10. Daghoroscoop Waterman: U bezit bepaalde kennis die men hard nodig heeft. Laat die uitnodiging om te helpen niet schieten. Het zal u misschien niet direct wat opleveren, maar dat komt zeker.  
11. Daghoroscoop Waterman: "Eerlijkheid duurt het langst" of "om plezierig te leven, vermijd ik geen pijn". Het zijn de uitspraken die u deze periode regelmatig na moet lezen zodat u ze niet vergeet. Het zal leiden tot de liefde die u zoekt.  
12. Daghoroscoop Waterman: U wordt uitverkoren, iemand kiest voor u. Bent u zich wel helemaal bewust van de verantwoordelijkheid die dit met zich meebrengt? Als u zich hiervan goed bewust bent, kunt u alles aan en zult u gelukkig zijn.    
13. Daghoroscoop Waterman: De financiële meevaller waar u al zo lang op hoopte gaat in rook op. U zult dus weer aan het werk moeten om uw verlies goed te maken. Blijf niet te lang zitten mokken, maar ga aan de slag.     
14. Daghoroscoop Waterman: U bent overal te vinden waar wat te beleven is. Daardoor bent u goed op de hoogte van wat er gaande is. Daar kunt u uw voordeel mee doen. Pas op dat u niet gezien wordt als de "roddeltante".     
15. Daghoroscoop Waterman: Een speciaal persoon zal iets zeggen waardoor je humeur 100x beter wordt. :)
16. Daghoroscoop Waterman: Probeer eens aardig te doen tegen die ene persoon, hij zal het waarderen.
17. Daghoroscoop Waterman: De dag van vandaag heeft een grote serie mogelijkheden voor u in petto om nieuwe wegen in te slaan. Tevens ontstaan dan voor oude problemen plotseling nieuwe oplossingen.     
18. Daghoroscoop Waterman:  U bent communicatief zeer sterk vandaag. U weet precies te zeggen wat iedereen met zijn/haar leven moet beginnen en iedereen komt ook om advies vragen. Probeer in bed eens "dirty talking".     
19. Daghoroscoop Waterman: de Waterman hakt de knoop door, hij maakt een belangrijke beslissing.
20. Daghoroscoop Waterman: Geloof in uzelf en laat uw fantasie de vrije loop als u moeilijke problemen moet oplossen. Uw intuïtie is altijd dik in orde in deze situaties, dus waarom begint u opeens zo te twijfelen aan uzelf?  
21. Daghoroscoop Waterman: de Waterman doet waar hij zin in heeft deze dag en dat laat hem goed voelen.
22. Daghoroscoop Waterman: Het uiterlijk van mensen wordt veelal niet zozeer bepaald door hun knapheid, maar door hun zelfvertrouwen en uitstraling. Dat heeft alles te maken met wat u van uzelf vindt.    
23. Daghoroscoop Waterman: Goede dag voor de liefde, just go for it.
24. Daghoroscoop Waterman: Vandaag ben je erg belangrijk in iemands leven.
25. Daghoroscoop Waterman:  U heeft de kriebels. Er is iets dat u vreselijk nerveus maakt. Een belofte die u niet wilt nakomen? Wees eerlijk en probeer uw twijfel te analyseren. Ga geen binding aan als u er niet aan toe bent.  
26. Daghoroscoop Waterman: Uw geldvoorraad is behoorlijk geslonken, u heeft veel te veel geld uitgegeven de laatste tijd. Tijd om even kalm aan te doen en wat harder te werken. Dan zijn die problemen zo weer verdwenen.  

Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December