Daghoroscoop Vissen

Boogschutter Kreeft Leeuw Maagd Ram Schorpioen Steenbok Stier Tweelingen Vissen Waterman Weegschaal

1. Daghoroscoop Vissen: Probeer tot 10 te tellen als je denkt boos te worden, dat gebeurt deze dag namelijk.
2. Daghoroscoop Vissen: Geldzorgen gaan de kop opsteken of hebben dat al gedaan. In ieder geval doet u er verstandig aan geen grote uitgaven te doen vandaag. U zou sowieso toch spijt krijgen van uw aanschaf.  
3. Daghoroscoop Vissen: U geeft te gemakkelijk geld uit, vooral op zakelijk gebied. Gezien uw economische situatie kunt u daar beter mee uitkijken. Wacht tot de rust is teruggekeerd en er meer duidelijkheid is.  
4. Daghoroscoop Vissen: Vandaag krijg jij een zeer moeilijke opdracht toegespeeld. Je twijfelt aan jezelf maar dat is echt niet nodig. Je kunt   deze opdracht met wat extra inzet succesvol afronden.
5. Daghoroscoop Vissen: een Vissen zal deze dag trots op zichzelf zijn door een goede prestatie.
6. Daghoroscoop Vissen: In de werksfeer zijn enkele problemen te verwachten. Zorg dat duidelijk is wat u doet. Vertel van tevoren al wat u doet  en wat niet. Dan kan men u niets in de schoenen schuiven.  
7. Daghoroscoop Vissen:  Een moeilijke dag in de omgang met anderen. U bent niet bereid tot een open gesprek en u bent ronduit koppig. Het ergste is dat u dat zelf absoluut niet ziet. Vandaag niet, hopelijk ziet u morgen het licht weer.  
8. Daghoroscoop Vissen: Als u met de mensen om u heen werkelijk als een team wilt optreden, moet u ook als een team gaan denken. Niet het individu is het belangrijkste, maar het gemeenschappelijke doel 
9. Daghoroscoop Vissen: Deze dag is het moment om te vertellen wat je wil vertellen aan die ene persoon.
10. Daghoroscoop Vissen : Begin het gesprek met diegene die je lief hebt, diegene zal het echt waarderen.
11. Daghoroscoop Vissen: Er zullen problemen zijn in je vriendengroep/familie, praat er rustig over, dan komt het goed.
12. Daghoroscoop Vissen : Iemand heeft je hulp nodig, wees er voor diegene.
13. Daghoroscoop Vissen: Maakt u zich niet te veel zorgen. Er komt schot in de oplossing van een probleem dat u al langer dwars zit. Wees echter niet terughoudend, het initiatief zal van uzelf uit moeten gaan.     
14. Daghoroscoop Vissen: De drukte van de laatste tijd dreigt u boven het hoofd te groeien. Blijf kalm en trek op tijd aan de bel, men zal dat waarderen. Het is echt geen schande om eens om hulp te vragen.     
15. Daghoroscoop Vissen: Eindelijk is het zover: vandaag kun jij de vruchten plukken van al je inspanningen van de laatste tijd. Geniet van het  heerlijke gevoel dat het bij je op zal roepen.
16. Daghoroscoop Vissen: Een speciaal persoon zal laten merken dat jij speciaal voor hem bent.
17. Daghoroscoop Vissen:  Een periode van succes staat voor de deur en wel op alle fronten. In de liefde en op het werk, het maakt niet uit. Het geluk lacht u - eindelijk - weer eens toe, met een brede zonnige lach.  
18. Daghoroscoop Vissen: In de beroepssfeer is het geen gunstige periode voor veranderingen. Blijf zitten waar u zit en bewaar de punten ter verbetering die u graag zou aanbrengen, tot een geschikter tijdstip aanbreekt.     
19. Daghoroscoop Vissen: Als je vandaag je eigen gang wilt gaan zal men veel verzet en kritiek bieden. Aan jou de keuze. Blijf in ieder geval  rustig en bedenk of je een compromis kunt sluiten.
20. Daghoroscoop Vissen:  Iemand geeft u een ongewoon advies. U heeft er moeite mee en weet niet waarom u die persoon zou vertrouwen. Luister naar uw gevoel, het zal u vertellen of hij/zij uw vertrouwen waard is.    
21. Daghoroscoop Vissen : Laat je dag niet verpesten door iemand die je niet mag.
22. Daghoroscoop Vissen: Let goed op uw omgeving en wat er allemaal gebeurt om u heen. Op die manier mist u niet het optimale moment waarop u in actie moet komen om uw plannen uit te voeren.  
23. Daghoroscoop Vissen: Als u niemand toelaat, kunt u natuurlijk niet verwachten dat u in een persoonlijk gesprek terechtkomt. Als u wat van uzelf prijs durft te geven, kunt u daar ook iets voor terug verwachten.     
24. Daghoroscoop Vissen: Deze dag is een dag waarop veel wordt gelachen. :)
25. Daghoroscoop Vissen: Tel tot 10 als je het gevoel hebt boos te worden. Dit zal je dag een stuk fijner houden
26. Daghoroscoop Vissen: U wilt meer zien en/of weten van de wereld. Wellicht gaat u reizen, maar het is ook mogelijk dat u met een nieuwe, zeer intensieve studie begint. U zult in ieder geval uw ogen uitkijken.  

Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December