Daghoroscoop Tweelingen

Boogschutter Kreeft Leeuw Maagd Ram Schorpioen Steenbok Stier Tweelingen Vissen Waterman Weegschaal

1. Daghoroscoop Tweelingen: U staat in het middelpunt van de belangstelling, vooral van mensen van het andere geslacht. Houd uw hoofd er wel bij, ga niet zomaar met een ander op stap. Of heeft u geen vaste relatie?
2. Daghoroscoop Tweelingen: Iemand praat tegen je, met wie je al lang niet hebt gepraat. Voelt goed!
3. Daghoroscoop Tweelingen: Reageer niet op de mensen die je uitlokken.
4. Daghoroscoop Tweelingen:  Zorg voor een ontspannen avondje met goede vrienden. Zorg voor een veilig gevoel zodat u uw diepste 'ik'-je kunt laten  zien. Dat is iets wat u veel zelfvertrouwen kan en zal schenken.  
5. Daghoroscoop Tweelingen: Iemand zal vandaag al uw plannen in de war schoppen. Dat geeft aan de ene kant veel overlast, aan de andere kant zorgt  het ook voor een hoop onverwachtse gezelligheid.  
6. Daghoroscoop Tweelingen:  Als de drukte u te veel wordt, blijf dan niet zo stoer doen. Die emotionele uitbarsting was niet nodig geweest als u uw eigen grenzen had aangehouden. Twijfel niet aan uw eigen capaciteiten.  
7. Daghoroscoop Tweelingen: Jij stroomt over van de energie vandaag. Men kan je dan ook maar beter niet voor de voeten lopen. Jij hebt een doel voor ogen en dat gaat gehaald worden. Het liefst vandaag nog.
8. Daghoroscoop Tweelingen: Er worden bijzondere plannen gelanceerd op uw werk. Het brengt u even uit uw evenwicht en u heeft tijd nodig om u te herstellen. U moet uw eigen voordelen zoeken in deze vernieuwingen.     
9. Daghoroscoop Tweelingen: de Tweelingen heeft een leuke dag met zijn vrienden en geniet van alles.
10. Daghoroscoop Tweelingen: Vandaag bent u in staat anderen mensen te motiveren. Mensen luisteren naar u en nemen uw enthousiasme bijna vanzelf over. Een goede kans om langdurige contacten te leggen. Maar overdrijf niet te veel.    
11. Daghoroscoop Tweelingen : Bekijk sommige dingen eens positief, het zal echt mee vallen!
12. Daghoroscoop Tweelingen:  U wilt een andere werkkring. Begin niet te twijfelen aan uzelf of uw capaciteiten als dat niet meteen lukt. Het valt niet altijd mee om iets passends te vinden, u bent zelf toch ook zeer kritisch?     
13. Daghoroscoop Tweelingen: een Tweelingen zal met iemand praten, waarvan hij geen gesprek verwacht.
14. Daghoroscoop Tweelingen: Vandaag begint u met iets totaal nieuws en daar kunt u uw tanden op stuk bijten. U leeft helemaal op. U kunt uw leven  weer richting geven en nieuwe gedetailleerde plannen maken.  
15. Daghoroscoop Tweelingen: Praat eens goed met die ene persoon, jullie band zal daardoor sterk verbeteren.
16. Daghoroscoop Tweelingen: Rustig dagje, fijne dag voor jou en je vrienden.
17. Daghoroscoop Tweelingen: Herinneringen zullen boven komen, geniet ervan.
18. Daghoroscoop Tweelingen: Een leuke ontmoeting is nog geen relatie, dat mag u niet door elkaar halen. Wees geduldig en zorg voor een volgende leuke ontmoeting. Dan volgt die relatie op den duur wellicht ook wel.     
19. Daghoroscoop Tweelingen : Laat anderen je niet zwart maken op deze speciale dag!
20. Daghoroscoop Tweelingen: Op uw werk lijkt alles zijn gangetje te gaan, maar pas op voor geroddel achter uw rug om. Zorg dat er geen twijfel bestaat over uw motieven en uw handelswijze. Dan geeft u roddels geen kans.    
21. Daghoroscoop Tweelingen: Genoeg is genoeg, niet meer moeite doen dan je kan.
22. Daghoroscoop Tweelingen: In jouw beroepsleven gaat alles als vanzelf. Je klaart een paar zeer moeilijke klussen. En dat blijft niet onopgemerkt  deze keer.
23. Daghoroscoop Tweelingen:  U denkt salarisverhoging te krijgen en geeft vast wat geld uit voordat u zekerheid heeft. Pas daarmee op. Het kan immers nog heel erg tegenvallen en dan zit u met een begrotingstekort.    
24. Daghoroscoop Tweelingen: Deze dag is positief voor je op liefdesgebied!
25. Daghoroscoop Tweelingen:  Je weet vandaag niet precies of je naar je hoofd of je hart moet luisteren.
26. Daghoroscoop Tweelingen: Tot werken kunt u vandaag alleen komen wanneer u zichzelf forceert. Dat is niet aan te bevelen, het is geen dag voor werk en plicht. Maak van de nood een deugd en geniet van een lui dagje.     

Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December