Daghoroscoop Steenbok

Boogschutter Kreeft Leeuw Maagd Ram Schorpioen Steenbok Stier Tweelingen Vissen Waterman Weegschaal

1. Daghoroscoop Steenbok: Het is geen harmonische periode in uw privéleven. U kunt al ruzie krijgen over de simpelste onderwerpen en u begrijpt zelf niet eens waarom u zo koppig aan uw mening blijft vasthouden.  
2. Daghoroscoop Steenbok: Uw gevoel zegt u dat u gelijk heeft, maar alle schijn is tegen. U zult begrip moeten opbrengen voor die mensen die uw  gevoel niet kunnen delen. Begripvolle woorden helpen u uit deze moeilijke situatie.  
3. Daghoroscoop Steenbok: Kijk eens naar jezelf deze dag, in plaats van continu naar een ander. Je hebt ook tijd voor jezelf nodig.
4. Daghoroscoop Steenbok: Zet uw twijfels aan de kant. U kunt op uw vakkundigheid vertrouwen en daar gerust mee op de voorgrond treden. De  positieve reacties die u zult krijgen vergroten uw zelfvertrouwen.   
5. Daghoroscoop Steenbok: Het is geen geschikte tijd om te luieren en te niksen. Het is zonde om al die kansen die u nu krijgt te laten schieten omdat het weer te mooi is of omdat u gewoon geen zin heeft.  
6. Daghoroscoop Steenbok: Laat u niet afleiden. Er zijn op het moment dingen in uw leven die uw volle aandacht nodig hebben. Geef die aandacht.  Het gaat hier tenslotte om de toekomst van u en uw geliefden.  
7. Daghoroscoop Steenbok: Je hebt behoefte aan duidelijkheid. Probeer die te krijgen, breng de ander tot een eenduidige uitspraak. Pas dan kun jij  deze zaak achter je laten.
8. Daghoroscoop Steenbok: Stel uw doelen niet te hoog als het gaat om een nieuwe job. De kans dat u dan tevreden bent met het resultaat is veel   groter. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat u niets mag verwachten.  
9. Daghoroscoop Steenbok: Praat eens goed met die ene persoon, daar zal jouw dag, maar ook zijn dag beter van worden.
10. Daghoroscoop Steenbok: Laat die ene persoon eens weten wat je écht van hem vindt.
11. Daghoroscoop Steenbok:  U beschikt deze periode over een flink portie geluk en dat heeft u ook nodig om u uit een lastige situatie te redden. Probeer uw vijandige houding te laten varen die heeft u immers in de problemen gebracht.  
12. Daghoroscoop Steenbok: U heeft momenteel een superbrein. U bent veel sneller van begrip en veel creatiever in het bedenken van oplossingen dan anders en dan anderen. Met die anderen moet u wel rekening blijven houden.  
13. Daghoroscoop Steenbok: Je krijgt een vervelende opmerking, maar trek je er niet te veel van aan!
14. Daghoroscoop Steenbok : Doe deze dag eens rustig, dat heb je echt nodig.
15. Daghoroscoop Steenbok: Als het in de werksfeer allemaal niet zo gaat als u het zich voorstelt, maak u dan niet te druk. Uw uitingen van ongenoegen vinden geen vaste bodem. Neem liever een langere pauze om tot rust te komen.  
16. Daghoroscoop Steenbok: U kunt maar moeilijk de kritiek verdragen die men vandaag over u heen stort. U bent overtuigd van uw gelijk en met name op het werk kan dit tot de nodige problemen leiden.  
17. Daghoroscoop Steenbok: de Steenbok begint de dag al met een goed gevoel. Dit wordt een vrolijke dag!
18. Daghoroscoop Steenbok:  Een kans op het (her)vinden van de ware liefde. Innige en tedere momenten zoals u die al lang niet meer heeft meegemaakt staan voor de deur, maar u moet er wel open voor staan.     
19. Daghoroscoop Steenbok: U reageert bijzonder heftig als er een kleinigheid fout gaat. De mensen in uw omgeving zullen dat niet kunnen begrijpen. Wat is de werkelijke oorzaak van uw ongenoegen?     
20. Daghoroscoop Steenbok: Zet u vandaag liever iets meer in dan normaal, zodat u vast vooruit kunt werken. Dan heeft u dat alvast achter u  gelaten. Nu heeft u de energie daarvoor en dat kan binnenkort wel eens veranderen.  
21. Daghoroscoop Steenbok: Je hebt waarschijnlijk helemaal gelijk als je denkt dat sommige dingen niet zo gaan als het eigenlijk zou horen. Toch  kun je jouw kritiek beter nog even voor je houden.
22. Daghoroscoop Steenbok: De sleur van alle dag trekt u en uw omgeving vandaag mee naar beneden. Kop op! Bent u juist niet degene die in staat is die sleur te doorbreken? Vooruit er tegenaan, bedenk iets origineels.     
23. Daghoroscoop Steenbok: U krijgt een uitdaging aangeboden. Aarzel niet maar neem de uitdaging direct aan. U bent momenteel vol daadkracht en daar moet u absoluut gebruik van maken. Op naar succes!    
24. Daghoroscoop Steenbok: Deze dag komt een leuke uitnodiging op je af, neem het aan!
25. Daghoroscoop Steenbok: Impulsieve aankopen zijn niet verstandig vandaag. Koop dus niets duurs, je krijgt spijt. Je vindt het waarschijnlijk niet mooi meer of het past helemaal niet bij jou of je inrichting.
26. Daghoroscoop Steenbok: Laat alles je overkomen, deze dag is een dag vol verrassingen.

Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December