Daghoroscoop Schorpioen

Boogschutter Kreeft Leeuw Maagd Ram Schorpioen Steenbok Stier Tweelingen Vissen Waterman Weegschaal

1. Daghoroscoop Schorpioen: Iemand in je omgeving zit niet lekker in zijn vel, probeer hem te helpen.
2. Daghoroscoop Schorpioen: U hebt het gevoel weinig speelruimte te hebben. Daar kunt u slecht tegen. Toch moet u binnen de grenzen blijven en liever proberen de grenzen te verleggen, dan er (stiekem) overheen te gaan  
3. Daghoroscoop Schorpioen: Uw geliefde heeft emotionele problemen, die u niet kunt oplossen hoe graag u dat ook zou willen. U kunt slechts helpen en geduldig zijn. Helpen kan ook betekenen begrip hebben.  
4. Daghoroscoop Schorpioen: leg niet te veel druk op jezelf, af en toe een pauze is ook goed.
5. Daghoroscoop Schorpioen: Uw anders zo sterke ego krijgt vandaag een deukje. U was overtuigd van uw gelijk, maar u moet nu toch echt toegeven er helemaal naast te zitten. Ook dit is goed voor uw ego.    
6. Daghoroscoop Schorpioen: U hoeft niet altijd zo hard te werken. Niemand verplicht u daartoe, dat doet u allemaal zelf. Neem vandaag eens de tijd  voor wat rust. Als dat niet lukt neem dan tenminste de tijd om eens lekker te gaan sporten, wandelen, fietsen... 
7. Daghoroscoop Schorpioen: U staat in het middelpunt van de belangstelling en daarvan geniet u met volle teugen. Al uw vrienden bellen of mailen u, de aandacht kan niet op. Lekker om zo geliefd te zijn...    
8. Daghoroscoop Schorpioen : Je gaat deze dag veel positieve dingen horen van mensen.
9. Daghoroscoop Schorpioen: een Schorpioen zal een oude bekende tegenkomen.
10. Daghoroscoop Schorpioen: Deze dag is echt een vriendendag, je spreekt veel vrienden en praat goed met ze.
11. Daghoroscoop Schorpioen: Je moet kiezen tussen twee dingen; kies wat voor JOU het beste voelt.
12. Daghoroscoop Schorpioen:  Uw werkzaamheden kunnen u helemaal in beslag nemen vandaag. U kunt natuurlijk altijd nog "nee"-zeggen tegen uw werk. Stel uw eigen prioriteiten.     
13. Daghoroscoop Schorpioen: let op die ene speciale persoon voor je, hij zit niet lekker in zijn vel.
14. Daghoroscoop Schorpioen: Als u vandaag begrip toont voor de mening van andere mensen, zullen zij dat begrip ook voor u opbrengen. Dat kan uw  gevoel voor eigenwaarde positief beïnvloeden.  
15. Daghoroscoop Schorpioen: U zet uw beste beentje voor en zult met veel gevoel en discretie een kennis met zijn/haar problemen ter zijde staan. Daarmee oogst u veel respect en een vriend voor het leven.  
16. Daghoroscoop Schorpioen: Vandaag moet je die dingen doen die echt belangrijk zijn. Je zult een zeer goede indruk achterlaten als jij deze  belangrijke zaken keurig in orde brengt.
17. Daghoroscoop Schorpioen:  diplomatiek. Zoek samen naar de oorzaak en de oplossing van de problemen. Ga niet af op de buitenkant. Het is de binnenkant die telt. Uiterlijke schijn kan uitermate misleidend zijn, in elke  situatie. Blijf in contact met uw gevoel, zodat u weet wat die binnenkant inhoudt.  
18. Daghoroscoop Schorpioen: U bent moegestreden. U stemt in met een compromis waar u zich tot nu toe tegen heeft verzet. Het compromis zal, tegen uw verwachting in, op verschillende punten zeer goed voor u uitpakken.    
19. Daghoroscoop Schorpioen: Leef deze dag, doe gek, alles mag!
20. Daghoroscoop Schorpioen: Een ontmoeting met een onbekende opent deuren, carrièkansen die groter zijn dan u ooit had verwacht. Maak gebruik van de geboden kansen, maar wees duidelijk in wat u wilt en wat u niet wilt.  
21. Daghoroscoop Schorpioen: Laat u niet te veel werk in de schoenen schuiven. Durf "nee" te zeggen. De kwaliteit van uw werk zal er onder lijden als u te veel wilt, of, nog erger, u gaat er zelf onder lijden.    
22. Daghoroscoop Schorpioen: Als jij iemand ontmoet die jou helemaal niet ligt, probeer dan toch netjes te blijven. De situatie kan zeer snel en  onnodig onder hoogspanning komen.
23. Daghoroscoop Schorpioen: Je zal vandaag woorden horen die je erg goed doen.
24. Daghoroscoop Schorpioen:  Geen vooroordelen vandaag, dat voelt veel beter.
25. Daghoroscoop Schorpioen: Er zullen deze dag negatieve gedachten naar boven komen, probeer deze weg te duwen en blijf positief.
26. Daghoroscoop Schorpioen: Vandaag voel jij je misschien niet helemaal op en top. Laat je je gevoel wel toe? Of heb je bedacht dat dat vandaag niet  zo heel goed uitkomt? Dat is vragen om moeilijkheden.

Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December