Daghoroscoop Maagd

Boogschutter Kreeft Leeuw Maagd Ram Schorpioen Steenbok Stier Tweelingen Vissen Waterman Weegschaal

1. Daghoroscoop Maagd: U bent emotioneel zeer sterk geladen. Geen wonder dat een speciaal iemand u vandaag van uw stuk brengt. Hij/zij dringt direct en diep uw hart binnen en zal daar niet snel meer verdwijnen.  
2. Daghoroscoop Maagd: Tel even tot 10 en blijf rustig, er zullen wat irritaties komen deze dag.
3. Daghoroscoop Maagd: de Maagd heeft een goede dag, hij doet zijn best op het werk/school en dat wordt beloond.
4. Daghoroscoop Maagd: Denk niet zo negatief, de positieve gedachtes zullen je dag een stuk beter maken.
5. Daghoroscoop Maagd: De gebeurtenissen van vandaag kunnen leerzaam zijn. Hoe minder je jezelf kent, hoe meer jij je zult verzetten tegen de  gebeurtenissen. Laat het allemaal gebeuren en leer van de ervaring.
6. Daghoroscoop Maagd: Deze dag zal leuk nieuws meebrengen.
7. Daghoroscoop Maagd: Deze dag moet je uitkijken met wat je zegt, het kan verkeerd overkomen.
8. Daghoroscoop Maagd: U werkt erg hard, maar de resultaten zijn er niet echt naar. U besteedt en verspilt veel te veel tijd aan ruzies en het oplossen van misverstanden. Pak de oorzaak van het probleem aan.  
9. Daghoroscoop Maagd: Probeer niet te veel hooi op je vork te nemen, een beetje vrije tijd is ook goed voor je.
10. Daghoroscoop Maagd: Laat de vervelende opmerkingen langs je af gaan, je weet dat het niet waar is.
11. Daghoroscoop Maagd: Op uw werk kunt u als geen ander uw zin doorzetten. Niet met machtsspelletjes, maar met overtuigingskracht. Een gunstige tijd om een lastig probleem voor eens en voor altijd uit te praten.  
12. Daghoroscoop Maagd: Je doet erg je best voor iets en dit zal beloond worden.
13. Daghoroscoop Maagd: een Maagd zal een leuke uitnodiging krijgen.
14. Daghoroscoop Maagd: Uw levenslustige houding heeft een goede invloed op de werksfeer. U bent in staat een aantal onderhuidse spanningen op te lossen en daar doet uiteindelijk iedereen zijn voordeel mee.     
15. Daghoroscoop Maagd: Vandaag verrast u vriend en vijand. U komt met zulke vernieuwende ideeën dat u er zelf nog verbaasd over bent. Het zal  u in ieder geval veel respect opleveren en de bijbehorende financiën  
16. Daghoroscoop Maagd: Blijf toch met beide benen op de grond staan. Als je de feiten nu niet onder ogen durft te zien, krijg jij daar  onherroepelijk grote problemen mee.
17. Daghoroscoop Maagd: Problemen te over deze dag. U kunt ze echter allemaal aan, althans dat houdt u zichzelf steevast voor. Misschien wordt het toch tijd voor een beetje rust in uw leven en voor wat meer tijd voor uzelf.  
18. Daghoroscoop Maagd: U bent op het moment emotioneel erg stabiel. Maak van deze stabiliteit gebruik om een paar emotionele zaken nog eens onder de loep te nemen. Praat er over met een vertrouwd iemand.    
19. Daghoroscoop Maagd: Dit ziet eruit als een leuke dag met een leuk einde.
20. Daghoroscoop Maagd: Deze dag moet je niet zo inzitten ergens over, wees blij!
21. Daghoroscoop Maagd: Vandaag ontdek jij waar jij je al die tijd al onbewust tegen verzet. Je wordt je er eindelijk van bewust. Wees op je hoede, het kan heel verrassend zijn.
22. Daghoroscoop Maagd: Het is niet verkeerd om zo nu en dan wat meer aan uzelf te denken. Neem eens een uurtje vrijaf om dat te gaan doen waar u behoefte aan heeft. Er even helemaal tussenuit, dat doet wonderen.     
23. Daghoroscoop Maagd:  Rustige dag, niets speciaals maar ook niet saai.
24. Daghoroscoop Maagd:  Laat die kritiek even voor wat het is. U bent zo emotioneel geladen dat u de situatie slechts kunt verergeren. Neem de tijd om de kritiek te analyseren en kom dan terug met goede argumenten.     
25. Daghoroscoop Maagd: een Maagd krijgt een geheim te horen van iemand.
26. Daghoroscoop Maagd: Op het werkgebied zult u met diplomatie en stroop meer bereiken dan met harde woorden. Als u goede argumenten heeft en vindt dat u gelijk heeft, kunt u de discussie naar uw hand zetten.     

Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December